Succes remarcabil pentru Jaguar I-PACE: SUV-ul electric a cucerit o cotă de 10% din totalul vânzărilor mărcii

8 Octombrie 2019, 12:42
Denis Godorozea
Jaguar I-PACE se bucură de un succes remarcabil pe piaţă şi în gama de modele Jaguar — în primele 9 luni ale acestui an SUV-ul electric a fost comercializat într-un număr de peste 12 mii unităţi, reuşind să cucerească o cotă de 10% din totalul vânzărilor mărcii britanice în acest an. Cererea pentru I-PACE, de altfel, confirmă interesul sporit pentru noul segment de automobile la nivel global.
Jaguar I-PACE a fost prezentat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvara anului trecut. Cu câteva luni mai târziu electromobilul a fost lansat pe piaţa şi la aproximativ de un an de la lansare se apropie de borna de 20 mii unităţi produse. Cererea pentru I-PACE indică o continuă creştere în fiecare lună, iar în septembrie electromobilul a reuşit să-şi menţină cota de 10% din totalul vânzărilor Jaguar la nivel global, fiind ales de 1,654 clienţi ai mărcii britanice.
Jaguar I-PACE s-a lansat şi în Moldova, iar noi am reuşit să-l testăm şi să vă comunicăm impresiile noastre din condus. Totodată, oficialii Jaguar din Moldova au afişat şi preţurile pentru supercar-ul electric de offroad.
0
1,124
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!