Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota a publicat prima imagine şi informaţii oficiale despre versiunea plug-in hybrid a SUV-ului RAV4

11 Octombrie 2019 - 12:51
Denis Godorozea
Prima versiune de serie Toyota RAV4 cu sistem de propulsie plug-in hybrid se pregăteşte de debutul mondial. După mai multe luni în care crossover-ul a fost surprins în timpul testelor pe drumurile publice în poze neoficiale, astăzi niponii au publicat o primă imagine oficială şi au dezvăluit data premierei noii versiuni.

Noua generaţie Toyota RAV4 a fost prezentată publicului în premieră mondială în primăvara anului trecut, iar noul crossover va fi şi primul în istorie care va beneficia de o versiune plug-in hybrid (PHEV). La moment niponii nu au oferit prea multe detalii despre substratul tehnic, ci s-au limitat la publicarea unei imagini cu partea frontală a noii versiuni. Totodată constructorul a anunţat că viitorul RAV4 plug-in hybrid va fi nu doar cel mai puternic din actuala gamă, dar şi din întreaga istorie a modelului.
Aspectul exterior al versiunii PHEV sugerează că această motorizare va fi oferită, cel mai probabil, doar în nivelele de echipare de top — SUV-ul dispune de multiple suprafeţe cromate, jante generoase şi elemente de decor de nuanţă neagră-lucioasă. Afară de elementele decorative, caroseria este vopsită în noua nuanţă specială Supersonic Red.

Premiera publică a noului RAV4 Plug-In Hybrid va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los-Angeles la 20 noiembrie 2019. Tot atunci niponii vor oferi şi toate informaţiile despre substratul tehnic. Lansarea pe piaţă ar putea avea loc până la finalul acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter