Toyota prezintă conceptul spectaculos al unui viitor bolid de curse cu propulsie electrică - e-Racer

24 Octombrie 2019, 10:01
Denis Godorozea
În cadrul Salonului Auto de la Tokyo cei de la Toyota au prezentat conceptul spectaculos al unui viitor bolid de curse cu propulsie electrică şi sistem de pilot automat, capabil să ofere senzaţii tari din condus celui din spatele volanului.
Premiera conceptului a fost susţinută chiar de şeful companiei nipone, Akio Toyoda, care a declarat că în ciuda dezvoltării noilor sisteme de condus autonom, care în următorii ani vor fi disponibile şi pe modelele de serie, oamenii vor continua să conducă automobile de sine stătător, iar capacitatea automobilului de a oferi senzaţii tari celui din spatele volanului va fi în continuare crucială. Astfel, cu noul concept e-Racer Toyota a prezentat viziunea sa asupra transportului electric al viitorului, cu sistem de pilot automat.
Toyota nu a oferit informaţii, însă despre substratul tehnic al conceptului electric. Vizitatorii au avut ocazia să savureze din plin creaţia inginerilor niponi, cu două locuri la bord, şoferul fiind poziţionat central. Afară de aceasta, vizitatorii au avut ocazia să facă un tur de circuit cu conceptul e-Racer, însă doar pe un circuit virtual, prin intermediul unor ochelari de realitate virtuală.
0
1,063
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!