Un alt fel de RAV4 - în web au fost publicate primele imagini cu noul SUV Toyota Wildlander

17 Octombrie 2019, 11:47
Denis Godorozea
Autorităţile din China au publicat primele imagini neoficiale cu un nou SUV misterios, pregătit de Toyota. Deşi pare a fi un model derivat din versiunea globală RAV4, noul model poartă denumirea Wildlander şi vine cu un aspect exterior modificat. Iniţial modelul va fi lansat pe piaţa chineză, însă nu se cunoaşte dacă acesta va fi lansat şi pe alte pieţe, sau dacă niponii vor mai utiliza denumirea Wildlander pentru un alt model. De menţionat că anterior în gama niponilor nu a mai existat un model cu denumirea respectivă.
La nivel de design exterior Toyota Wildlander vine cu faruri modificate, cu o altă semnătură LED a luminilor de zi, bară de protecţie retuşată cu calandru de dimensiuni mai mici. La posterior şi-au făcut loc blocuri optice noi, cu alte semnături LED şi o nouă bară de protecţie.
Potrivit informaţiilor preliminare noul Wildlander are la bază platforma TNGA, pe care sunt construite cele mai noi modele din gamă. Lista motorizărilor disponibile va enumera benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, ce livrează 171 CP, şi versiunea hibridă cu benzinar aspirat natural de 2.5 litri şi un total de 222 CP la activ. Motoarele se cuplează exclusiv la cutia cu variaţie continuă, iar clienţii vor avea posibilitatea să aleagă dintre sistem cu tracţiune faţă, sau tracţiune integrală.
0
1,588
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!