Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) ABT Sportsline a pregătit modificări consistente cu surplus de putere şi agresivitate pentru Audi SQ8

30 Octombrie 2019 - 09:01
Denis Godorozea
SUV-ul de performanţă Audi SQ8 a debutat în premieră mondială în vara acestui an, iar la câteva luni distanţă a ajuns şi pe mâinile tunerilor de la ABT Sportsline. Germanii au pregătit un pachet de modificări consistente pentru SUV-ul de top, cu surplus de cai putere şi o serie de modificări exterioare discrete capabile, însă, să-i ofere un aspect şi mai agresiv.
La nivel de design exterior cei de la ABT Sportsline tradiţional nu au exagerat cu modificările aplicate, însă viitorii proprietari ai SUV-urilor trecute prin mâinile tunerilor iscusiţi vor avea cu ce să cucerească privirile altor participanţi la trafic. SQ8 a primit de la ABT un splitter frontal mai generos, integrat în bara de protecţie faţă, praguri laterale noi şi un difuzor modificat la posterior, ce include şi două terminaţii duble de dimensiuni mai mari şi mai sonore. Condimentele exterioare se încheie la nivelul jantelor originale de 22 ţoli.
Standard turbodieselul V8 de 4.0 litri, echipat cu două turbocompresoare şi un compresor electric livrează sub capota lui Audi SQ8 435 CP şi 900 Nm. Datorită actualizărilor oferite de tunerii germani propulsorul livrează 520 CP şi 970 Nm. Aceste îmbunătăţiri au dus la reducerea timpului de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de la 4.8 la 4.45 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h şi poate fi atinsă în doar 30 secunde. Amintim că greutatea imensiului SUV constituie circa 2.45 tone.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter