(VIDEO) Beat la volan în plină zi în centrul Chişinăului! Un şofer beat a fost oprit datorită prudenţei celorlalţi participanţi la trafic

31 Octombrie 2019, 16:14
Denis Godorozea
Un şofer beat criţă a fost înlăturat de la volanul maşinii în amiaza zilei de ieri datorită reacţiei prompte a unui concetăţean prudent, care a observat un automobil circulând haotic chiar în apropiere de centrul capitalei.

Un şofer a apelat la linia telefonică lansată pentru sesizarea poliţiei despre cazurile de condus în stare de ebrietate după ce a observat un Volkswagen Passat circulând neuniform pe bd. Dacia din capitală, în direcţia sectorului centru. Pentru a contribui la reţinerea şoferului băut, bărbatul a continuat urmărirea acestuia, iar în doar câteva minute au intervenit inspectorii de patrulare, aflaţi în serviciu, care au stopat automobilul şi au escortat şoferul beat la Brigada de Patrulare a INP.

La volanul maşinii de model Volkswagen Passat se afla un bărbat în vârstă de 42 ani. În urma testului executat cu aparatul Drager, inspectorii au stabilit o concentraţie de alcool în aerul expirat de şofer de 1.25 mg/l. Astfel, pe numele acestuia a fost pornit un proces penal.

În context, INP îndeamnă cetăţenii care devin martori a unor tentative de conducere a automobilului sub influenţa alcoolului să anunţe poliţia la numărul special 067112902 sau la 112.
0
1,575
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!