(VIDEO) Ford prezintă silueta viitorului SUV electric inspirat de muscle-car-ul Mustang şi anunţă data premierei

25 Octombrie 2019, 09:19
Denis Godorozea
Ford a publicat o nouă imagine de teasing cu viitorul SUV electric de serie, inspirat de la muscle-car-ul legendar Mustang. Noua imagine prezintă silueta noului model, dar şi o parte din elementele exterioare, precum blocurile optice faţă şi spate, aparent inspirate şi foarte apropiate celor de pe Mustang.
Noul SUV va deveni primul electromobil original în gama constructorului american, or anterior Ford producea electromobile doar pe baza modelelor existente cu propulsoare tradiţionale sau sisteme hibride. Potrivit informaţiilor preliminare, electromobilul va fi propulsat de două motoare electrice, situate pe cele două punţi, alimentate de la o baterie generoasă din podeaua maşinii, care va fi capabilă să-i ofere o autonomie de circa 600 km cu un singur plin, în nivelele de top de echipare.
Anterior presa americană a relatat, cu referire la surse din interiorul companiei americane, că noul SUV electric va fi denumit Mach-E. Premiera noului electromobil va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles la 18 noiembrie 2019. Rămâneţi aproape pentru a descoperi SUV-ul electric inspirat de Mustang.
0
1,047
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!