(VIDEO) Imagini ruşinoase cu maşinile distruse aflate în dotarea poliţiei din SUA

1 Octombrie 2019, 15:54
Denis Godorozea
Presa americană a publicat imagini ruşinoase captate de angajaţii Departamentului de Poliţie din St. Louis, statul Missouri, SUA. În imaginile transmise sunt prezentate automobilele de patrulare aflate în dotarea poliţiei şi starea dezastruoasă în care se află acestea.

În prezent până şi flota maşinilor de poliţie din unele oraşe din SUA are nevoie de o modernizare urgentă — pe când unele Departamente din oraşele mari din state precum California se laudă cu electromobile în serviciul de poliţie, în state precum Missouri, Departamentul de Poliţie din oraşul St. Louis inspectorii sunt nevoiţi să utilizeze mijloace de transport depăşite şi grav avariate, care, aparent, nici pe drumurile publice din Moldova nu ar avea acces.
Astfel, presa americană a distribuit imagini expediate de colaboratorii de poliţie din St. Louis, care surprind, printre altele, habitaclul unei maşini de patrulare, în care portiera este legată de mânerul de pe montantul stânga din faţă pentru că lacătul centralizat nu funcţionează. Alte imagini au surprins tapiseria distursă de la interiorul maşinii, dar şi anvelopele extrem de uzate, care de mult timp ar trebui înlocuite.

În reacţie autorităţile din St. Louis au declarat că în viitorul apropiat 63 vehicule din flota actuală de maşini de poliţie vor fi înlocuite cu unităţi de transport noi. Printre automobilele ce urmează să fie eliminate din gama poliţiei 8 se află într-o stare dezastruoasă — fapt recunoscut de autorităţi. Acestea nu au putut fi, însă, schimbate anterior din cauza lipsei de mijloace băneşti în buget pentru o achiziţie de automobile.
0
1,871
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!