(VIDEO) Imagini şocante cu momentul producerii tragicului accident din sectorul Buiucani al capitalei

3 Octombrie 2019, 00:01
Denis Godorozea
În spaţiul web au apărut informaţii noi despre tragicul accident de acum două zile de pe intersecţia străzilor Alba Iulia şi Onisifor Ghibu din secotrul Buiucani al capitalei. A fost postat un clip video înregistrat de o cameră de bord al unui automobil din preajmă, ce a surprins momentul accidentului.
Totodată, ministra Sănătăţii, protecţiei Sociale şi a Familiei, Ala Nemerenco, a confirmat în cadrul şedinţei Guvernului de astăzi că şoferiţa SUV-ului de model Porsche Cayenne se afla în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului. Rezultatele expertizei arată că şoferiţa a avut o alcoolemie de 2.15 g/l în sânge, cu mult peste limita admisă legal.
Amintim că în urma accidentului au decedat două persoane, pasagerul SUV-ului şi un pasager din troleibuz, bărbat în vârstă de 34 ani, ce a lăsat în urma sa un copil de doar 5 ani. Şoferiţa ce se face vinovată de accident, fapt confirmat şi de camera de bord, se află în stare gravă la spital. Totodată, în urma accidentului de îngrijiri medicale au mai avut nevoie peste 20 persoane.
0
2,050
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!