(VIDEO) Porsche va mai avea în gamă un electromobil de performanţă - Taycan Cross Turismo a fost surprins în timpul testelor

30 Octombrie 2019, 11:56
Denis Godorozea
Porsche pregăteşte o nouă premieră savuroasă în segmentul electromobilelor — o nouă versiune a electromobilului Taycan urmează să debuteze pe parcursul anului 2020. Astfel, conceptul stilat Porsche Mission E Cross Turismo va evolua într-un model de serie, cu substrat tehnic identic cu noul Taycan, fiind, totodată, primul break electric cu capacităţi sporite în offroad din lume.
În prezent germanii nu au oferit prea multe informaţii despre viitorul electromobil. Cel mai probabil acesta va dezvolta concepţia break-ului Panamera Sport Turismo, căpătând o siluetă de Shooting Brake, dar va oferi şi o gardă la sol mai mare de rând cu elemente decorative exterioare din plastic negru, specifice break-urilor cu capacităţi sporite în offroad. Între timp, viitorul electromobil a fost surprins cu caroseria camuflată în timpul testelor pe circuitul Nurburgring.
Din punct de vedere al substratului tehnic noul Taycan Cross Turismo va fi foarte apropiat coupe-ului cu patru uşi Taycan. Acesta oferă acum trei motorizări: 4S, Turbo şi Turbo S, ce livrează 530 CP, 680 CP şi, respectiv, 761 CP. În dependenţă de versiune electromobilul poate rula cu un singur plin între 412 şi 463 km, autonomie calculată conform standardelor WLTP.
0
1,570
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!