Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Primul electromobil de serie Mazda se pregăteşte de debut! Primele informaţii

16 Octombrie 2019 - 13:18
Denis Godorozea
Mazda a publicat un video-teaser pentru primul electromobil de serie, care urmează să debuteze în premieră publică în cadrul Salonului Auto de la Tokyo la 23 octombrie. Anterior compania niponă a produs în serii limitate electromobile derivate din modele echipate cu propulsoare tradiţionale cu combustie internă, iar noul electromobil va fi primul în gamă cu design original, care va fi produs în serie.
Cu un prim teaser niponii au oferit detalii despre ambianţa interioară a viitorului electromobil, care promite să ofere spaţiu generos pasagerilor şi şoferului şi să adopte un design nou pentru actuala gamă. Se pare că electromobilul va mai oferi multe spaţii de depozitare pentru obiecte personale la bord, iar consola centrală va fi construită într-un mod special, pentru a uşura interacţiunea şoferului cu pasagerul din faţă. Pe lângă tehnologiile "verzi" reprezentate de sistemul electric de propulsie, electromobilul Mazda se declară un model eco-friendly graţie materialelor de la bord, produse din elemente regenerabile sau reutilizate.

Nu se cunosc prea multe detalii despre substratul tehnic al electromobilului de serie. Cel mai probabil acesta va utiliza tehnologiile debutate cu prototipurile de teste e-TPV, dezvoltate pe baza crossover-ului Mazda CX-30, iar asta înseamnă că electromobilul va fi capabil să ofere senzaţii tari în condus şi va fi extrem de manevrabil.
Premiera primului electromobil de serie Mazda va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, însă până atunci niponii ar putea prezenta noul model şi în spaţiul web. Rămâneţi aproape pentru a descoperi electromobilul nipon în detaliu!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter