Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Russian Gymkhana - ruşii fac show cu un ZAZ-968A modificat şi o Toyota Supra A70 pe offroad

22 Octombrie 2019 - 15:32
Denis Godorozea
Vloggerii ruşi de la postul Russian Gymkhana, inspiraţi din seria de filme originale cu aceeaşi denumire cu Ken Block, au făcut show cu un ZAZ-968A modificat şi un sportcar clasic Toyota Supra A70 avariat pe drumuri accidentate în Rusia, iar compacta sovietică a ajuns chiar şi într-un râu.
Materialul video pregătit de cei de la Russian Gymkhana prezintă un ZAZ sovietic, cu suspensie şi unitate de propulsie complet modificate, angajat într-un show incendiar alături de o Toyota Supra A70 avariată, cu drift prin pădurile ruseşti şi anvelope topite pe asfalt. Mai mult, ZAZ-ul a primit şi un set de roţi imense pentru parcurgerea unui râu, în timp ce participanţii la proiect s-au distrat pe cinste.
Fără o echipă de cameramani şi cascadori profesionişti, ruşilor le-a reuşit să capteze secvenţe video incendiare, iar în cadrul procesului de filmări echipa a distrus chiar şi câteva camere foto şi video. Echipa nu se va limita la un singur film, de altfel, iar ulterior vor dezvolta o serie de clipuri video, publicate pe YouTube, pentru a repeta succesul seriei originale Gymkhana. Ce le-a reuşit cu primul episod vă invităm să vedeţi mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter