(VIDEO) Un pod din Yilan de pe insula Taiwan s-a prăbuşit sub greutatea unui camion

1 Octombrie 2019, 14:27
Denis Godorozea
Imagini şocante din Taiwan — un pod din provincia Yilan s-a prăbuşit sub greutatea unui camion ce transporta ţiţei. Podul s-a prăbuşit în râu iar camionul a luat foc. La moment nu se cunoaşte dacă tragedia a provocat victime omeneşti.
Incidentul a avut loc în provincia Yilan de pe inslua Taiwan. Un pod nu a rezistat greutăţii camionului transportator de petrol şi s-a prăbuşit în apă, cauzând şi un incendiu. Cel mai grav este că în acel moment sub pod pe râu se aflau câteva vasuri transportatoare de mărfuri, iar lumea de la bord a rămas blocată pentru câteva ore. La scurt timp au intervenit serviciile de salvatori şi ambulanţele.
La moment nu se cunoaşte dacă incidentul a provocat vieţi omeneşti — 5 persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme iar alte 6 persoane rămân în continuare blocate. Potrivit autorităţilor, podul ar fi avut de suferit din cauza unui recent Taifun şi a cedat în faţa greutăţii unui camion transportator de petrol. Pentru prima dată podul respectiv a fost dat în exploatare în 1999.
0
1,114
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!