(VIDEO) Un poliţist a fost implicat într-un accident rutier deoarece scria mesaje SMS în timp ce conducea automobilul

31 Octombrie 2019, 17:17
Denis Godorozea
Utilizarea gadget-urilor în timpul mersului şi mai ales expedierea mesajelor SMS în timpul mersului este o încălcare gravă a regulamentului circulaţiei rutiere, care poate provoca accidente groaznice cu traumatisme şi decesuri. Chiar şi aşa, uneori nici inspectorii de patrulare, angajaţi să menţină siguranţa în trafic, neglijează această interdicţie firească.

Consecinţele unei asemenea neglijări grosolane au fost surprinse de camera de bord a unui automobil de patrulare din oraşul american Tulsa, statul Oklahoma. Inspectorul se afla la volan pe un traseu interurban şi concomitent utiliza smartphone-ul personal, ba chiar, aparent, scria mesaje SMS din mers. Astfel, din neatenţie, inspectorul nu a putut evita impactul cu un alt automobil, venit de pe contrasens, şoferul căruia cel mai probabil a pierdut controlul volanului şi a derapat. Astfel, vinovat de accident s-a făcut anume cel de-al doilea automobil, însă impactul cu siguranţă ar putea fi evitat, dacă inspectorul de patrulare manifesta prudenţa necesară la volan.

Din fericire, şoferul SUV-ului Jeep Grand Cherokee, care s-a făcut vinovat de accident, nu a suferit vătămări corporale, pe când şoferul maşinii de poliţie a avut nevoie de îngrijiri medicale minore.
0
2,137
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!