(VIDEO) Urmăriţi filmul celui mai distins eveniment moto al anului din Moldova - Distinguished Gentlemen’s Ride Chişinau 2019

21 Octombrie 2019, 13:12
Denis Godorozea
La 29 septembrie 2019 în Chişinău şi în peste 650 oraşe ale lumii a avut loc cel mai distins eveniment moto al anului - Distinguished Gentlemen’s Ride. În ţara noastră evenimentul a avut loc pentru a treia oară, iar în acest an a reuşit să adune peste 70 pasionaţi de motociclete clasice, sau cu aproape de două ori mai mult decât cu un an mai devreme.
Evenimentul Distinguished Gentlemen’s Ride are loc anual pentru a aduna la un loc pasionaţii de motociclete clasice sau restilizate într-un stil retro. Participanţii au posibilitatea de a dona mijloace băneşti fundaţiilor pentru combaterea cancerului de prostată şi problemelor mintale la bărbaţi. Totodată, evenimentul este menit să popularizeze cultura moto şi să promoveze un stil de condus respectuos. Galeria foto completă de la eveniment o puteţi savura accesând acest link, iar astăzi organizatorii cursei în Moldova au publicat şi filmul ediţiei din 2019, pe care vă invităm să-l urmăriţi mai jos.
0
1,790
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!