Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Actuala generaţie Mercedes-Benz S-Class atinge borna importantă de 500,000 unităţi produse

29 Noiembrie 2019 - 12:38
Denis Godorozea
Actuala generaţie a navei amiral Mercedes-Benz S-Class atinge borna importantă de 500,000 unităţi produse din momentul lansării pe piaţă în 2013. Astfel, actualul S-Class W222 este unul dintre cele mai de succes modele din istoria limuzinelor de top ale constructorului din Stuttgart. De altfel, pentru anul viitor este planificat debutul noului S-Class W223, însă producţia limuzinei actuale va continua până în 2021.
Mercedes-Benz S-Class de generaţie curentă a fost lansat pentru prima dată în 2013. Cu 4 ani mai târziu limuzina a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, care a adus mici modificări în materie de design, dar şi multe noutăţi importante de ordin tehnic, astfel încât rămâne a fi un model iconic în segmentul F la nivel mondial.

Exemplarul cu numărul 500,000 a fost produs la uzina germanilor din Sindelfingen, unde zilnic sunt asamblate cica 250 unităţi S-Class. Tot aici mai sunt produse sedanurile E-Class şi CLS, SUV-ul GLA, supercar-ul Mercedes-AMG GT dar şi vârful de gamă Mercedes-Maybach S-Class. Ulterior pe linia de producţie din Sindelfingen va ajunge noua generaţie a navei amiral germane, dar şi electromobilele de top din seria Mercedes-Benz EQ.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter