Acum şi pentru întreaga familie: Bentley lansează versiunea cu 7 locuri pentru SUV-ul Bentayga

21 Noiembrie 2019, 13:16
Denis Godorozea
Bentley Bentayga este unul dintre cele mai luxoase şi cele mai dorite SUV-uri de pe planetă. Acesta este primul crossover din gama britanicilor, care este capabil să ofere un lux de top în tandem cu performanţe impunătoare. Dar de ce să nu ofere un SUV de lux un surplus de practicism pentru călătorii cu întreaga familie, în caz că familia enumeră mai mult de 5 persoane? Or anterior britanicii au lansat versiuni speciale Bentayga dedicate pescarilor şi vânătorilor.
Aşadar, britanicii au decis să diversifice oferta pentru SUV-ul Bentayga, oferind acum două configurări noi pentru arhitectura habitaclului. Pe lista britanicilor au apărut versiuni cu 4 şi 7 locuri la bord. În primul caz, bancheta spate va fi înlocuită cu două scaune separate cu o cotieră generoasă la mijloc, încălzire şi ventilare, dar şi reglaje electrice.Varianta cu 7 locuri va avea o banchetă spate clasică şi două locuri adiţionale la posterior. Varianta cu 4 locuri este disponibilă pentru toate motorizările, pe când cea cu 7 locuri nu va putea fi bifată împreună cu motorizarea hibridă.
Astfel, potrivit britanicilor, Bentayga devine cel mai practic crossover de lux din segment, oferind o mare varietate de variante de configurare a habitaclului, dar şi capabil să ofere mai multe tipuri de motorizări, pentru toţi clienţii, inclusiv motorizări clasice cu combustie internă, dar şi proaspăta versiune plug-in hybrid.
0
1,640
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!