Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi va avea un nou CEO. Markus Duesmann vine la Ingolstadt din departamentul de dezvoltare a motoarelor BMW

18 Noiembrie 2019 - 09:37
Denis Godorozea
Volkswagen Group a emis un comunicat de presă prin care a confirmat o modificare importantă în conducerea brandului Audi — actualul CEO Bram Schot va părăsi postul în favoarea lui Markus Duesmann, şeful departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW. Duesmann va prelua noua postură din 1 aprilie 2020.
Markus Duesmann

Nu se cunosc motivele exacte ale plecării lui Bram Schot, CEO la Audi din luna iunie a anului 2018, deşi potrivit comunicatului oficial de presă, Schot va părăsi postul de CEO la finalul lunii martie a anului 2020, decizia fiind luată "pe cale amiabilă". Schot a preluat funcţia într-o perioadă dificilă pentru brandul german, după ce Rupert Stadler a ajuns pe banca acuzaţilor în dosarul Dieselgate.
De menţionat, că anterior Volkswagen Group a mai atras alţi doi angajaţi de rang înalt din cadrul Concernului BMW, printre care se enumeră şi Herbert Diess, actualul şef al Concernului Volkswagen. Markus Duesmann a activat anterior şi în cadrul Concernului Daimler, iar din 2016 a fost conducătorul departamentului de dezvoltare a motoarelor BMW. Contractul lui Duesmann în compania bavareză a expirat în luna septembrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter