Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Seria 2 Gran Coupe a ajuns pe linia de asamblare în Leipzig! Începe marea bătălie premium în segmentul compact

11 Noiembrie 2019 - 11:49
Denis Godorozea
Coupe-ul cu patru uşi BMW Seria 2 Gran Coupe a ajuns pe linia de asamblare la uzina bavarezilor din oraşul Leipzig. Lansarea pe piaţă, însă, va avea loc mai târziu, în prima jumătate a anului viitor, când bavarezul compact va ataca pe piaţă coupe-ul cu 4 uşi Mercedes-Benz CLA. De altfel, misiunea Seriei 2 Gran Coupe este mai importantă, or proaspătul model bavarez se va duela pe piaţă şi cu sedanul Mercedes-Benz A-Class Sedan.
BMW Seria 2 Gran Coupe a debutat în premieră mondială în luna octombrie a acestui an. La distanţă de doar câteva săptămâni compacta a ajuns pe linia de producţie la uzina din Leipzig, unde va fi produsă alături de modelele BMW Seria 1, BMW Seria 2 Coupe şi Cabrio, M2 Competition, Seria 2 Active Tourer, dar şi modelele electrificate BMW i3 şi BMW i8. Livrările şi lansarea pe piaţă va avea loc, însă, nu mai devreme de primăvara anului viitor.
Iniţial BMW Seria 2 Gran Coupe va fi disponibil cu trei motorizări, dintre care două motoare pe benzină şi un turbodiesel. Varianta incipientă, BMW 218i, are sub capotă benzinarul turbo de 1.5 litri, ce livrează 140 CP. Cel de-al doilea motori pe benzină s-a situat în topul gamei de motorizări — M235i xDrive are sub capotă benzinarul turbo de 2.0 litri, cu 306 CP şi 450 Nm la activ. Varianta turbodiesel 220d are sub capotă unitatea de 2.0 litri cu 190 CP la activ.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter