Break-ul de performanţă Audi S4 Avant facelift a primit îmbunătăţiri noi de la ABT Sportsline

15 Noiembrie 2019, 13:02
Denis Godorozea
Sedanul şi break-ul Audi S4 şi Audi S4 Avant au fost actualizate de constructorul din Ingolstadt în primăvara acestui an — cele două modele au beneficiat de modificări minore la nivel de design exterior, dar au primit un nou propulsor turbodiesel sub capotă. Noua unitate de propulsie i-a determinat pe cei de la ABT Sportsline să pregătească un nou pachet de tuning pentru break-ul de performanţă şi au făcut-o, tradiţional, într-o manieră mai conservativă, cu surplus de putere şi mici modificări de design.
Audi S4 Avant are sub capotă turbodiesel-ul V6 de 3.0 litri, capabil să livreze standard pentru break-ul de performanţă 347 CP şi 700 Nm. Tunerii de la ABT Sportsline au echipat propulsorul cu o nouă unitate de control adiţională, ABT Engine Control (AEC), care să ofere un surplus de putere de 37 CP şi 60 Nm. Drept rezultat, break-ul S4 Avant livrează un total de 384 CP şi 760 Nm.
Graţie modificărilor aplicate Audi S4 Avant cu pachetul de modificări livrat de ABT Sportsline poate accelera până la 100 km/h în 4.7 secunde, sau cu 0.2 secunde mai rapid decât break-ul de performanţă care părăseşte uzina constructorului german fără modificări adiţionale.
La nivel estetic tunerii de la ABT Sportsline s-au limitat, tradiţional, la instalarea unor jante originale, de 20 inch, iar clienţii vor putea alege dintre câteva seturi originale. La nivel de suspensie ABT Sportsline propune arcuri mai rigide şi amortizoare ajustabile, ce pot reduce garda la sol cu 15 — 40 mm.
0
1,306
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!