Elon Musk a anunţat data premierei primului pick-up Tesla Cybertruck! Electromobilul va fi prezentat în două săptămâni

7 Noiembrie 2019, 12:09
Denis Godorozea
Elon Musk a anunţat data premierei primului pick-up Tesla. Modelul ce poartă denumirea Cybertruck va fi prezentat în premieră mondială peste două săptămâni, iar pentru un show pe cinste, americanii au ales şi un loc special pentru debutul electromobilului.

Anunţul a fost făcut de fondatorul Tesla pe propria pagină în reţeaua de socializare Twitter. Elon Musk a anunţat că Cybertruck va fi prezentat în premieră mondială pe 21 noiembrie 2019, în Los Angeles, în apropiere de uzina de rachete spaţiale SpaceX, fondată de asemenea de omul de afaceri american.
Până şi data premierei nu a fost aleasă aleatoriu. Potrivit informaţiilor furnizate anterior, la proiectarea noului pick-up inginerii şi designerii s-au inspirat mult de la pelicula Blade Runner, din 1982, unde rolul principal i-a revenit celerbului actor Harrison Ford. Istoria peliculei are loc exact în luna noiembrie a anului 2019.

Până în prezent compania americană nu a oferit prea multe detalii despre substratul tehnic a lui Cybertruck. Pick-up-ul va putea parcurge între 680 şi 800 km cu un singur plin, iar preţul de pornire pe piaţă pentru versiunea incipientă va constitui circa 50 mii dolari americani. Electromobilul va fi propulsat de două motoare electrice, situate pe cele două punţi.
0
1,862
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!