Gama electromobilelor Volkswagen ID va fi suplinită cu un break electric stilat! Primele imagini

8 Noiembrie 2019, 09:08
Denis Godorozea
Germanii se pregătesc să suplinească gama electromobilelor Volkswagen ID cu un nou break. Anterior în gamă au debutat doar crossover-e conceptuale, un buggy şi un sedan, iar între timp pe linia de producţie a ajuns doar hatchback-ul ID.3. Noua serie de modele electrificate, însă, va deveni în scurt timp un adevărat sub-brand al germanilor, or va oferi versiuni şi caroserii care să satisfacă cererile clienţilor în toate segmentele de automobile.
Iniţial break-ul electric va debuta în calitate de concept cu denumirea ID. Space Vizzion. Premiera conceptului este planificată pentru Salonul Auto de la Los Angeles la finalul acestei luni, iar varianta de serie va ajunge pe linia de producţie până la finalul anului 2021. Ciudat, însă, pare a fi locul premierei conceptului, or tradiţional break-urile nu prea sunt solicitate în SUA, pe când în Europa se bucură de o popularitate constantă.
Volkswagen ID. Space Vizzion are la bază platforma MEB, dezvoltată special pentru electromobile, pe care sunt construite toate celelalte modele din serie. Constructorul nu a oferit prea multe detalii tehnice, dar a declarat o autonomie de 590 km cu un singur plin, calculată conform standardului WLTP. Cel mai probabil, însă, break-ul de serie va dispune de două motoare electrice, situate pe cele două punţi, cu un total de circa 300 CP la activ.
0
1,033
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!