Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Germanii au publicat primul teaser cu partea frontală a noului Mercedes-Maybach GLS

20 Noiembrie 2019 - 13:46
Denis Godorozea
Mercedes-Maybach pregăteşte premiera versiunii de lux a SUV-ului GLS. Noul model de top va debuta mâine în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, iar constructorul din Stuttgart a publicat prima imagine de teasing, care dezvăluie partea frontală a acelui mai scump GLS din istorie.
Noul teaser oficial nu oferă prea multe detalii despre aspectul exterior al viitorului Mercedes-Maybach GLS, deşi la nivel de design versiunea luxoasă nu se va distinge prea mult de cele standard, lansate cu sigla Mercedes-Benz. Totuşi, GLS-ul cu sigla Maybach va avea un calandru nou, caracteristic modelelor de top din gamă, cu grile verticale. Bara de protecţie standard va ceda locul unei noi, cu "prize de aer" mai generoase, inspirate de la limuzina de top S-Class cu sigla Maybach.

Premiera noului Mercedes-Maybach GLS va avea loc mâine, 21 noiembrie 2019, în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Pe piaţă SUV-ul se va duela cu modele precum Bentley Bentayga, Range Rover SV Autobiography şi Rolls-Royce Cullinan.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter