Honda dezvăluie actualizările minore pregătite pentru modelul Civic pe piaţa europeană

19 Noiembrie 2019, 14:12
Denis Godorozea
Se pare că cei de la Honda ne-au obişnuit cu actualizări tehnice şi de design pentru propria gamă de modele de la an la an, chiar şi în afara unor facelift-uri de amploare, lansate de regulă la mijlocul carierei unei generaţii. De această dată Honda a publicat primele imagini şi informaţii despre modelul actualizat Civic, destinat pieţei europene. Ce modificări a pregătit constructorul nipon?
Anterior, de altfel, cu modificări asemănătoare s-a ales versiunea americană Honda Civic. Compacta a beneficiat de mici actualizări de design, îmbunătăţiri la nivel de materiale de tapiserie la interior, dar şi actualizări mai puţin evidente la nivel de sistem multimedia, menite să îmbunătăţească siguranţa în trafic — butoanele tactile, separate anterior doar prin afişaje grafice pe ecranul sistemului multimedia au fost înlocuite cu butoane clasice, care permit operarea sistemelor de la bord fără a privi direct ecranul. De menţionat că aceste modificări au fost solicitate chiar de clienţii mărcii nipone. Astfel, în partea stângă a ecranului multimedia au apărut comenzi noi pentru sistemul de navigaţie şi de conectare cu smartphone-ul. Mai jos sunt poziţionate comenzile actualizate ale sistemului de climatizare.
Odată cu actualizarea devin disponibile materiale noi de tapiserie, precum şi comenzile electrice în opt direcţii pentru scaunul şoferului. Tot începând cu anul viitor Honda Civic va avea integrate semnături de tip LED în faruri, indiferent de nivel de echipare.
Gama de motorizări nu a suferit modificări. În Europa Honda Civic este oferită cu benzinarul turbo de 1.0 litri, cu 126 CP şi 200 Nm, benzinarul VTEC Turbo de 1.5 litri, cu 182 CP şi 240 Nm, sau unitatea diesel 1.6 i-DTEC, cu 120 CP şi 300 Nm la activ. Versiunea actualizată Honda Civic va fi disponibilă pentru comandă în Europa din luna decembrie a acestui an, iar livrările vor demara din ianuarie 2020.
1
1,276
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!