În doar câteva luni ar putea demara construcţia şoselei de centură a Chişinăului

21 Noiembrie 2019, 10:26
Denis Godorozea
O companie din China şi-a expus intenţia de a investi în construcţia şoselei de centură a Chişinăului. Cu un anunţ în acest sens a venit şeful statului pe pagina oficială pe reţeaua de socializare Facebook. Preşedintele nu a menţionat data exactă când vor demara lucrările, dar a relatat că primele proiecte finanţate de compania chineză ar putea porni chiar din luna martie a anului viitor.
"Am avut o întrevedere cu Hu Jiaming, preşedintele ”China Hyway Group Limited”- companie chineză cu experienţă în domeniul construcţiei de autostrăzi în mai multe ţări ale lumii, dispusă să investească în proiecte de infrastructură în ţara noastră, inclusiv în construcţia unei şosele de centură a Chişinăului" — a declarat Igor Dodon pe propria pagină de Facebook.

În aceeaşi postare s-au mai menţionat, astfel, şi alte proiecte care se află acum pe masa negocierilor. Cel mai probabil, pe lângă şoseaua de centură autorităţile ar negocia cu partenerii chinezi şi reabilitarea unor drumuri naţionale, inclusiv drumurile capitalei.
0
1,237
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!