Lamborghini a pregătit un supercar hibrid "accesibil" pentru toţi doritorii — noul V12 Vision Gran Turismo

25 Noiembrie 2019, 13:36
Denis Godorozea
Lamborghini a prezentat noul său supercar virtual cu propulsie hibridă, inspirată de la proaspătul Sian. Teoretic, noul Lamborghini V12 Vision Gran Turismo va putea fi achiziţionat de toţi doritorii, iar asta pentru că va fi disponibil exclusiv în jocul Gran Turismo pe platforma Sony Playstation.
La proiectarea noului model virtual au participat designerii companiei italiene. Producătorul şi-a dorit să promoveze sistemul de propulsie hibridă al noului supercar Sian, iar astfel prototipul virtual V12 Vision Gran Turismo optează pentru un sistem de propulsie similar. Sistemul oferă la activ 820 CP şi asigură un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de doar 2.8 secunde. Viteza maximă depăşeşte 350 km/h.
Fiind vorba de un supercar digital, designerii nu au fost restrânşi în imaginaţie şi au avut posibilitatea de a crea un model original, care nu va putea fi lansat pe drumurile publice, cel puţin în viitorul apropiat. Elementele aerodinamice exterioare sunt inspirate de la bolizii Formula 1, pe când componentele suspensiei nu sunt acoperite în totalitate de caroserie. În materie de design prototipul virtual pare a fi inspirat de la conceptul spectaculos Lamborghini Marzal din 1968.
La interior este rezervat un singur loc, pentru şofer, poziţionat central. Pilotul va interacţiona cu toate sistemele de la bord prin intermediul comenzilor împânzite pe volanul sport, care include şi un ecran cu afişaje de primă importanţă, precum rezervele de combustibil şi temperatura uleiului motorului termic.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo va fi disponibil pentru utilizatorii Playstation 4 din primăvara anului viitor în jocul exclusiv Gran Turismo Sport.
0
5,797
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!