Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lexus anunţă data şi locul premierei primului electromobil de serie. Debutul va avea loc în mai puţin de două săptămâni

11 Noiembrie 2019 - 14:43
Denis Godorozea
Deşi anterior se anticipa că premiera primului electromobil de serie Lexus va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, la autoshow-ul de acasă niponii au prezentat doar un concept electric, unul extrem de futurist, care nu are prea multe tangenţe cu primul electromobil de serie din gamă. Electromobilul de serie, însă, nu se va lăsa prea mult aşteptat, or premiera acestuia va avea loc în mai puţin de 14 zile.
Viitorul electromobil Lexus va fi un crossover compact şi, potrivit informaţiilor preliminare, a fost dezvoltat pe baza proaspătului crossover Lexus UX. Asta, însă, nu neapărat înseamnă că cele două modele vor fi identice sau măcar asemănătoare din punct de vedere estetic.

Premiera publică a primului electromobil în gama Lexus va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Electromobilul va fi destinat în special pieţelor europene şi celei chineze. La moment nu se cunosc detalii despre substratul tehnic şi performanţele electromobilului, însă presa occidentală anticipează că "UX-ul electric" va putea parcurge între 400 şi 500 km cu un singur plin.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter