Mazda a pregătit actualizări tehnice cu surplus de putere pentru SUV-ul de top CX-9

1 Noiembrie 2019, 11:34
Denis Godorozea
Mazda ne-a obişnuit cu actualizări tehnice anuale lansate pentru întreaga gamă de modele. De un nou pachet de modernizări a beneficiat acum SUV-ul de top Mazda CX-9 pentru anul de producţie 2020. Iniţial actualizările vor fi disponibile în SUA, până la sfârşitul acestei luni, iar ulterior modificările vor fi aplicate şi SUV-urilor comercializate pe alte pieţe.
Cu un surplus de putere s-a ales benzinarul turbo Skyactiv-G de 2.5 litri, care livrează acum 254 CP şi 434 Nm, fiind alimentat cu benzin cu cifra octanică 98, pe când anterior acelaşi propulsor oferea cel mult 230 CP şi 420 Nm. Lista asistenţilor pentru şofer a fost suplinită cu sistemul Off-road Traction Assist, care va face aventurile în offroad mai savuroase, fiind capabil să imită blocarea diferenţialului prin frânarea individuală a roţilor. Hayonul acţionat electric a fost echipat cu senzori sub bara de protecţie, iar în SUA SUV-ul va putea fi echipat opţional cu două fotolii separate pe cel de-al doilea rând de scaune. Cel mai probabil opţiunea respectivă va fi disponibilă exclusiv cumpărătorilor nord-americani.
În SUA odată cu actualizarea Mazda CX-9 va simţi o majorarea uşoară a preţurilor, versiunea de bază indicând acum un preţ de cel puţin 33,790 dolari. Clienţii americani vor beneficia de actualizări din această lună, iar pe alte pieţe SUV-urile actualizate vor fi disponibile mai târziu.
0
1,556
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!