Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu cea de-a doua generaţie GLA şi a anunţat data premierei

26 Noiembrie 2019 - 09:34
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a publicat o primă imagine de teasing, care să dezvăluie silueta celei de-a doua generaţie GLA şi a publicat imagini oficiale cu prototipurile de teste a celui mai compact SUV din gamă. Premiera mondială va avea loc în aproximativ două săptămâni, iar primele detalii despre nou GLA au fost publicate de constructor într-un comunicat de presă.
Mercedes-Benz pregăteşte o premieră "complet digitală" pentru noua generaţie GLA, adresată, cel mai probabil, publicului tânăr, or ar urma să aibă loc în spaţiul web. Potrivit informaţiilor oficiale, distribuite de constructorul din Stuttgart, noul GLA va fi mai înalt decât predecesorul cu peste 100 mm, iar teaser-ul prefaţează o siluetă aparent inspirată de la noua generaţie B-Class. Se pare că germanii au decis să ofere mai mult spaţiu şi practicism la bordul celui mai compact SUV din gamă.
La interior nu se aşteaptă prea mari surprize — noul GLA va avea o arhitectură a planşei de bord foarte apropiată cu cele a compactelor din clasa A şi B, inclusiv noul SUV GLB. De la aceleaşi modele va fi preluată în întregime şi gama de motorizări, printre care versiuni de tip mild-hybrid şi plug-in hybrid, care ar urma să apară în ofertă mai târziu.
Premiera mondială a celei de-a doua generaţie Mercedes-Benz GLA va avea loc la 11 decembrie 2019 în sediul companiei din Stuttgart. De altfel, premiera va fi difuzată şi în regim LIVE pe site-ul oficial Daimler şi platforma YouTube. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detalii noua generaţie a celui mai compact SUV din gama Mercedes-Benz.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter