Mercedes-Benz lansează sistemul MBUX şi pentru monovolumul actualizat V-Class facelift

26 Noiembrie 2019, 17:13
Denis Godorozea
Mercedes-Benz introduce noul sistem de infotainment MBUX pe versiunea actualizată a monovolumului V-Class. Premiera noului Mercedes-Benz V-Class facelift a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an, unde monovolumul actualizat a debutat cu un aspect exterior restilizat şi îmbunătăţiri tehnice, inclusiv la nivel de motorizări, iar începând din luna decembrie a acestui an V-Class va fi disponibil şi cu noul sistem de infotainment Mercedes-Benz User Experience (MBUX).
Sistemul revoluţionar MBUX a debutat în premieră pe noua generaţie a celui mai compact model din gama germanilor — Mercedes-Benz A-Class. Sistemul a venit cu o interfaţă absolut nouă, mai ergonomică, inspirată de la gadget-urile mobile contemporane, iar pasagerii de la bord şi şoferul pot interacţiona cu acesta prin intermediul comenzilor tactile direct pe ecranul central, prin comenzi dedicate pe tunelul central, dar şi prin comenzi vocale, or MBUX include şi un asistent vocal intelectual.
Odată cu noul sistem multimedia Mercedes-Benz V-Class va oferi şi ecrane mai mari pentru toate nivelele de echipare: pentru versiunile incipiente este prevăzut un ecran de 7 inch, în timp ce pentru variantele de top este rezervat display-ul generos de 10.25 inch.
0
1,952
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!