Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mustang poate deveni un sub-brand de performanţă în cadrul Ford. Americanii dezvăluie planurile de expansiune

19 Noiembrie 2019 - 09:27
Denis Godorozea
Ford ar putea lansa o nouă gamă de modele de performanţă, care să poarte denumirea "Mustang" — legendarul coupe poate da naştere unei game de modele noi. Primul model din gamă, aparent, este noul Mustang Mach-E, proaspătul crossover electric, prezentat în premieră mondială astăzi, care a reuşit să uimească publicul prin caracteristicile dinamice.
Potrivit americanilor, sub-brandul Mustang va enumera în câţiva ani mai multe modele, printre care actualul Mustang original, dar şi SUV-ul electric Mach-E. Decizia a fost luată pe fundalul popularităţii seriei Mustang în Europa, dar şi în întreaga lume. Astfel, noua serie Mustang va păstra sigla specifică şi se va distanţa de marca Ford. Se pare că americanii vor adapta strategia celor de la SEAT şi Cupra pentru brandul Mustang.
Totuşi, astăzi ar fi prematur să ghicim ce modele îşi vor face apariţia în viitor în gama Mustang. Cert este că sub-brandul va păstra caracterul sportiv, siluete dinamice, dar şi sistemele electrificate de propulsie, fie hibride sau 100% electrice. Totodată, cu o versiune eco-friendly se va alege şi legendarul muscle-car în câţiva ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter