Noua generaţie Volkswagen Transporter va fi lansată în 2020. Detalii şi imagini cu viitorul monovolum

1 Noiembrie 2019, 16:09
Denis Godorozea
Monovolumul Volkswagen Transporter T7 a fost surprins în timpul testelor pe drumurile publice. Deşi are caroseria camuflată, unele elemente noi de design pot fi văzute şi acum, iar "spionii auto" au mai făcut rost de imagini cu ambianţa interioară, care nu va suferi prea multe schimbări în materie de design, dar va dispune de îmbunătăţiri tehnice consistente.
Potrivit informaţiilor distribuite de publicaţia germană Autobild, viitorul Transporter va avea la bază platforma MQB, destinată în special modelelor compacte, ci nu utilitarelor comerciale. Astfel, germanii sugerează că generaţiile Transporter T6 şi T7 vor fi produse concomitent, iar noul monovolum, fiind mai compact, va substitui parţial modelul Sharan. Acest fapt mai este confirmat de imaginile "spion" publicate în web, care atestă că noul model este mai mic decât predecesorul.
* Aşa va arăta viitorul VW Transporter T7 în viziunea celor de la Autobild

Aici ar trebui să menţionăm că Volkswagen Transporter T6 a fost, de fapt, o evoluţie a generaţiei T5, lansate în 2003. În acest an modelul a suferit o actualizare consistentă şi a primit indicile T6.1, ceea ce înseamnă că cariera sa pe linia de producţie va mai dura încă cel puţin trei ani.
Noul Volkswagen Transporter T7 va oferi mai multe opţiuni la bord. Arhitectura planşei de bord nu a fost supusă unor modificări majore, însă consola centrală este dominată acum de un ecran generos al noului sistem multimedia, iar cadranele de bord tradiţionale au fost înlocuite cu afişaje complet digitale. Cele două modificări vor fi disponibile, însă, opţional. Graţie dimensiunilor mai compacte, noul Transporter va putea prelua gama de motorizări de la noua generaţie Volkswagen Golf, inclusiv şi versiunile mild-hybrid eTSI.
1
4,366
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!