Porsche lansează serviciul de vânzări online pentru automobile noi şi la mâna a doua

4 Noiembrie 2019, 18:14
Denis Godorozea
Porsche anunţă lansarea serviciului de vânzare a automobilelor noi din gama actuală, dar şi a automobilelor la mâna a doua în mediul online. Clienţii au posibilitatea de a plasa comanda în web şi se vor prezenta la showroom doar pentru a încheia contracul de vânzare-cumpărare şi pentru a prelua automobilul.
Iniţial noul serviciu va fi disponibil doar în SUA, unde în cadrul proiectului participă 25 showroom-uri din reţeaua de 191 de dealeri locali. Cumpărătorii au posibilitatea să aleagă dintre automobilele noi şi la mâna a doua aflate în posesia showroom-urilor enumerate pe site, sau să facă comandă de un automobil absolut nou prin intermediul configuratorului. Mai mult, prin intermediul site-ului oficial, clienţii au posibilitatea de a solicita un credit sau leasing pentru achiziţie, dar şi să procure o asigurare.
Este disponibil şi serviciul trade-in — clientul va oferi detalii şi imagini cu automobilul deţinut, iar pe cealaltă parte angajatul showroom-ului va calcula preţul estimat al automobilului aflat în posesia clientului. Tot prin intermediul spaţiului web vor avea loc negocierile cu dealerul oficial.

Prin intermediul serviciului clienţii vor alege automobilul dorit, sau vor face comandă de un automobil nou, configurat după bunul plac. Maşina va fi livrată la showroom-ul indicat de client, iar ulterior acesta se va prezenta la reprezentanţa oficială doar pentru a încheia contractul de vânzare-cumpărare, finalizând tranzacţia, şi pentru a preluat automobilul.
Serviciul este disponibil în câteva state din SUA, prin intermediul a 25 showroom-uri oficiale. Ulterior numărul reprezentanţelor va fi mărit. În Europa serviciul va fi lansat mai târziu, urmând să fie disponibil iniţial doar pe teritoriul Germaniei.
0
1,019
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!