Premieră: noul Audi S8 se prezintă în detalii! Cât de dinamică poate fi muzina germană?

14 Noiembrie 2019, 16:53
Denis Godorozea
Audi a prezentat primele detalii despre noua versiune de performanţă S8 în luna iulie acestui an, iar astăzi constructorul din Ingolstadt a publicat o galerie de imagini şi informaţii complete despre limuzina de top. Să vedem, cât de dinamică poate fi noua generaţie a navei amiral cu indicile S8!
Amintim că Audi S8 are sub capotă unitatea biturbo V8 de 4.0 litri, asistată de un generator-starter de 48V în cadrul unui sistem de propulsie mild-hybrid. În această ipostază limuzina poate dezvolta un maxim de 571 CP şi 800 Nm, deci mai puţini cai putere, decât varianta de top precedentă S8 plus, dar cu 100 Nm mai mult cuplu. Acceleraţia până la 100 km/h, însă, are loc într-un timp similar de 3.8 secunde. Astfel, se pare că viitoarea versiune S8 plus va fi mai dinamică!
Audi S8 promite celui din spatele volanului senzaţii tari graţie servodirecţiei resetate şi suspensiei de performanţă, însă datorită sistemului de propulsie mild-hybrid limuzina imensă mai poate fi şi eficientă, economisind până la 0.8 litri de benzină prin oprirea motorului termic în timpul rulării, realizate datorită prezenţei acelui generator-starter de 48V.
Proprietarul limuzinei va putea fără sacrificii să circule şi pe bancheta spate, or Audi S8 poate oferi un nivel maxim de confort prin suspensia activă. Tot pe bancheta spate pasagerii vor avea multiple posibilităţi de conectare şi să interacţioneze cu sistemul multimedia. Mai mult, Audi S8 pentru prima dată în istorie va fi disponibil şi în versiunea cu ampatament mărit, cu surplus de 130 mm.
0
1,666
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!