SEAT vrea să producă motociclete electrice! Conceptul e-Scooter prefaţează primul model urban

19 Noiembrie 2019, 16:32
Denis Godorozea
SEAT prezintă conceptul e-Scooter, care prefaţează un viitor model de serie cu propulsie 100% electrică. Pe lângă scuter, cei de la SEAT Urban Mobility, noua divizie a companiei din Spania, a prezentat o trotinetă electrică, pentru escapade mai scurte prin jungla urbană. Astfel, SEAT marchează debutul pe piaţa transporturilor cu două roţi.
La moment constructorul nu a oferit prea multe detalii despre e-Scooter şi trotineta electrică. Se cunoaşte că scuterul va oferi o autonomie de până la 115 km, mai mult decât suficient pentru un regim de exploatare urban. Motorul electric de 14 CP poate rula cu viteza maximă va fi de 100 km/h. Totodată, electromobilul are nevoie de doar 3.8 secunde pentru a accelera până la 50 km/h.
SEAT nu a dezvăluit informaţii despre capacitatea bateriei lui e-Scooter, dar a relatat că aceasta este detaşabilă şi poate fi încărcată acasă la un cost de circa 70 eurocenţi per 100 km parcurşi. Versiunea de serie e-Scooter va fi dezvoltată în colaborare cu constructorul de motociclete Silence din Barcelona. Nu se cunoaşte, însă, data lansării pe piaţă şi nici preţul final al scuterului şi trotinetei.
0
1,909
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!