Sinteza de week-end INP: aproape 100 şoferi au fost depistaţi circulând în stare de ebrietate

11 Noiembrie 2019, 14:16
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Patrulare bate alarma: inspectorii de patrulare au documentat peste 2,000 încălcări ale RCR în perioada 8 — 10 noiembrie 2019. În ciuda campaniilor de informare, anti-viteză şi anti-alcool, o bună parte din şoferii din ţara noastră continuă să neglijeze limitele şi normele de condus admise legal. De altfel, viteza excesivă şi şofatul în stare de ebrietate rămân a fi printre cele mai periculoase şi răspândite încălcări comise de şoferii din ţara noastră.
Astfel, în acest week-end inspectorii de patrulare au documentat 1,321 cazuri de depăşire a limitei legale de viteză. 97 de şoferi au fost depistaţi circulând în stare de ebrietate, iar alţi 48 cetăţeni au riscat să conducă mijloace de transport fără a deţine un permis de conducere. În aceeaşi perioadă pe teritoriul ţării au fost înregistrate 17 accidente rutiere, soldate cu 22 persoane traumatizate. Din fericire, conform datelor furnizate de INP, în acest week-end în urma accidentelor rutiere nu a decedat nici o persoană.

INP aminteşte că va intensifica patrularea drumurilor ţării în vederea prevenirii încălcărilor şi accidentelor rutiere. Totodată, şoferii care vor circula cu abateri de la RCR vor fi traşi la răspundere.
0
1,019
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!