Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda a publicat primele schiţe oficiale cu arhitectura planşei de bord a noii Octavia

6 Noiembrie 2019 - 10:08
Denis Godorozea
Cu doar câteva zile până la premiera oficială Skoda a publicat primele schiţe cu habitaclul noii Octavia. Cea de-a patra generaţie a unui dintre cele mai solicitate modele a constructorului din Mlada Boleslav va primi o planşă de bord absolut nouă, mai tehnologizată, foarte apropiată în materie de design şi arhitectură cu cea a noului Volkswagen Golf, or cele două modele vor împărţi şi substratul tehnic.
Imaginile publicate de cehi nu sunt prea detalizate, însă dezvăluie arhitectura planşei de bord a noii Octavia, care pare a fi identică cu cea a noului Golf. Până şi levierul tradiţional al cutiei automate de viteze a fost înlocuit cu un selector electronic mic, asemănător celui cu care a debutat hatch-ul german. Consola centrală va fi dominată de ecranul sistemului multimedia nou, cu o diagonală de 8 inch în versiunile incipiente, sau de 10 inch în variantele de top. Cel puţin opţional va fi oferit un instrumentar de bord digital, de 10.25 inch.
Mai jos de ecranul multimedia se vor situa comenzile sistemului de climatizare şi un spaţiu generos pentru depozitarea obiectelor personale, cu un compartiment dedicat gadget-urilor mobile, care în versiunile de top va oferi un sistem de încărcare wireless. Volanul noii Octavia va fi absolut original, cu două spiţe, comenzi cu butoane şi rotile pentru sistemul audio şi cruise-control adaptiv.

Amintim că premiera noii Skoda Octavia va avea loc în cadrul unui eveniment special la Praga pe 11 noiembrie. Rămâneţi aproape pentru a descoperi cea de-a patra generaţie a bestseller-ului ceh.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter