Subaru şi-a pregătit SUV-ul Forester pentru provocările de offroad cu versiunea specială X-Edition

29 Noiembrie 2019, 17:07
Denis Godorozea
Subaru lansează o nouă versiune de serie pentru SUV-ul Forester, dedicată escapadelor în offroad. Varianta X-Edition vine cu o serie de îmbunătăţiri, care să facă SUV-ul mai rezistent provocărilor pe drumuri avariate, iar clienţii vor beneficia de opţiuni noi şi la interiorul maşinii, precum câteva variante de tapiserie rezistentă.
Din punct de vedere tehnic, însă, Subaru Forester X-Edition este identic celorlalte versiuni de serie, utilizează aceeaşi suspensie şi aceleaşi unităţi de propulsie. Astfel, Forester are sub capotă benzinarul de 2.5 litri, ce oferă la activ 185 CP şi se cuplează la cutia cu variaţie continuă, ce transmite permanent cuplul pe ambele punţi.
La nivel de design exterior Subaru Forester X-Edition nu se va distinge prea mult de versiunile de serie — SUV-ul a beneficiat de elemente de decor uşor modificate, precum chenare fumurii pentru farurile anti-ceaţă integrate în bara de protecţie faţă şi la nivel de calandru. Totodată, sunt prevăzute jante din aliaj de 18 inch cu design original.
La interior sunt disponibile scaune cu tapiserie impermeabilă, iar covoraşele textile au fost înlocuite cu unele noi, de cauciuc. Cea de-a cincea uşă, a portbagajului, a fost dotată cu un sistem de iluminare adiţional LED, care să ilumineze ambianţa exterioară, dar şi interiorul portbagajului.
Iniţial Forester X-Edition va fi disponibil pe piaţa niponă, unde va fi mai scump decât versiunile standard într-un nivel de echipare standard. La moment constructorul nu a relatat despre planurile de lansare a versiunii respective şi pe alte pieţe.
0
2,014
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!