Succes de invidiat pentru Tesla Cybertruck - pick-up-ul electric a acumulat aproape 150 mii comenzi în doar 24 ore!

25 Noiembrie 2019, 09:06
Denis Godorozea
Electromobilele se bucură astăzi de un interes imens din partea potenţialilor clienţi şi pasionaţilor auto. Tot mai mulţi constructori auto se lansează în noul segment cu modele absolut noi, care imediat cuceresc atenţia presei. Dacă vă mai amintiţi, una dintre cele mai de succes lansări în segment a fost cea a lui Volkswagen ID.3, care a acumulat în câteva luni circa 30 mii comenzi preliminare. Ei bine, această cifră pare a fi una haioasă în raport cu succesul atins de proaspătul pick-up Tesla Cybertruck — modelul american a reuşit să acumuleze aproape 150 mii comenzi preliminare, iar acest rezultat a fost atins în doar 24 ore de la premiera oficială! Incredibil!
Premiera noului pick-up electric a avut loc la finalul săptămânii trecute, în cadrul unui eveniment special în California, însă producţia de serie urmează să înceapă peste doi ani, abia la finalul anului 2021. Cum a obişnuit anterior, Tesla a deschis comenzile preliminare pentru noul model imediat după prezentare, iar potenţialii clienţi, ce doresc să-şi rezerveze un pick-up electric, trebuie să achite un avans de doar 100 dolari americani. Astfel, numărul de comenzi preliminare este într-adevăr incredibil, potrivit fondatorului companiei, Elon Musk, Tesla Cybertruck a depăşit numărul de 146 mii comenzi. Valoarea totală a electromobilelor comandate depăşeşte suma de 7 miliade dolari americani.
În aceeaşi postare pe propriul cont de Twitter, Elon Musk a comunicat că 42% din clienţi au optat pentru versiunea de mijloc, echipată cu două motoare electrice, pe când 41% au ales varianta de top, cu trei motoare şi doar 17% din clienţi au ales versiunea de bază, cu un singur motor electric şi tracţiune pe puntea spate.
0
1,829
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!