Toate unităţile rezervate ediţiei speciale First Edition a SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E au fost precomandate!

28 Noiembrie 2019, 13:56
Denis Godorozea
Dacă tot am început ziua de astăzi cu istorii de succes ai celor de la Volkswagen şi de la Mazda, cu o veste similară au venit şi americanii de la Ford, care au anunţat că toate unităţile rezervate versiunii de lansare First Edition a noului SUV electric Mustang Mach-E au fost deja rezervate, în mai puţin de 10 zile de la premiera mondială. Însă constructorul american nu a specificat câte unităţi au fost prevăzute pentru ediţia de lansare, iar astfel nu este prea clar dacă cauza se ascunde în cererea sporită pentru SUV-ul american, sau în limita mult prea mică a numărului de automobile rezervate pentru versiunea respectivă.
Pentru a plasa o comandă preliminară pentru Ford Mustang Mach-E clienţii interesaţi aveau doar să achite un avans de 500 dolari americani, or livrările vor demara abia în cea de-a doua jumătate a anului viitor. De menţionat, însă, că clienţii interesaţi pot plasa o comandă preliminară cu un avans de 500 dolari pentru orice altă versiune de serie, anunţată de constructor, însă SUV-urile speciale se vor distinge prin inscripţiile distinctive la exterior şi habitaclu, dar şi un nivel de dotări maxim, prevăzut standard şi inclus în preţ, bineînţeles.
Proprietarii viitoarelor Mustang Mach-E First Edition îşi vor primi electromobilele până la sfârşitul anului viitor, iar asta înseamnă că în vara-toamna 2020 americanii vor da startul producţiei de serie. Ediţia specială este disponibilă în exclusivitate pe piaţa americană, iar astfel pe celelalte pieţe, inclusiv cele europene, Mustang Mach-E va ajunge abia în 2021.
0
1,897
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!