Trolling de Halloween marca BMW în adresa Mercedes-Benz! Vedeţi reacţia celor de la Daimler

1 Noiembrie 2019, 14:36
Denis Godorozea
Glumele au devenit o parte indispensabilă a relaţiilor dintre rivalii de sânge germani BMW şi Mercedes-Benz. În special, bavarezii nu ezită să facă glume pe seama celor de la Mercedes-Benz cu orice ocazie şi, mai nou, de Halloween divizia americană BMW a postat pe twitter o imagine cu un Mercedes-Benz E-Class deghizat într-un BMW M5. Cei de la Daimler au apreciat gluma, iar reacţia nu s-a făcut mult aşteptată.
Imaginea postată de BMW a fost însoţită şi de un mesaj pe cât se poate de haios, care sună în felul următor: "Astăzi fiecare automobil poate îmbrăca (costumul) supereroului preferat". Cei de la Daimler au reacţionat imediat la gluma rivalilor, sugerând că " Asta-i bună, BMW. Costumul (de Halloween) e într-adevăr înfricoşător. În special acea grilă a radiatorului...", făcând aluzie la limbajul stilistic actualizat al mărcii bavareze, a cărui parte specifică este calandrul dublu de dimensiuni impunătoare, pentru care cei de la BMW au fost criticaţi de pasionaţii auto.
În luna mai a acestui an bavarezii au glumit din nou pe seama celor de la Daimler. BMW a realizat un clip video, în care un actor deghizat în Dieter Zetsche, fostul şef Daimler care exact atunci a părăsit postul, îşi ia rămas bun de la constructorul din Stuttgart şi pleacă la volanul unui BMW i8 Roadster. Nici atunci reacţia celor de la Daimler nu s-a lăsat mult aşteptată — germanii au distribuit clipul pe propriile reţele de socializare, dar au menţionat că fostul CEO a optat pentru un electromobil cu sigla Mercedes-Benz EQ.
0
2,519
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!