Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Ford Mustang clasic de primă generaţie a fost importat astăzi în ţara noastră!

13 Noiembrie 2019 - 17:12
Denis Godorozea
Un retromobil de excepţie a fost importat astăzi în ţara noastră: legendarul Ford Mustang de primă generaţie a fost surprins la postul vamal Leuşeni de un cititor PiataAuto.md. Nu cunoaştem ce motor are sub capotă această bijuterie, dar din spusele cititorului nostru acesta Mustang a fost produs în 1965, deci cu un an mai târziu după lansarea oficială a modelului pe piaţa americană.
Ford Mustang de primă generaţie a fost lansat pe linia de producţie pe 9 martie 1964. Modelul s-a bucurat de un succes fenomenal imediat după lansare, graţie preţului accesibil în tandem cu silueta perfectă de un sport-coupe veritabil. Iniţial Mustang a fost oferit în caroserie coupe, precum este şi exemplarul surprins la Leuşeni, iar ulterior în gamă şi-au făcut loc caroseriile Fastback şi Convertible. Standard Ford Mustang de primă generaţie a fost echipat cu benzinarul de 2.8 litri, cu 6 cilindri în linie, ce se cupla fie la cutia manuală, fie la o cutie automată, ambele cu 3 rapoarte.
Astfel, pe drumurile Moldovei în câteva săptămâni va apărea o nouă bijuterie pe patru roţi, care cu siguranţă va cuceri privirile trecătorilor şi altor participanţi la trafic. Mai mult, exemplarul din poze pare a fi foarte îngrijit, iar asta înseamnă că acest Mustang va putea fi admirat într-o stare foarte apropiată de cea în care a părăsit uzina americană acum 54 ani în urmă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter