Un nou electromobil în gama Audi: SUV-ul electric cu siluetă coupe Audi e-tron Sportback debutează oficial în doar 5 zile!

15 Noiembrie 2019, 14:41
Denis Godorozea
Audi va suplini oferita în segmentul SUV-urilor cu propulsie electrică cu un model stilat cu siluetă coupe — Audi e-tron Sportback debutează în 5 zile şi vine cu câteva îmbunătăţiri tehnice, comparativ cu actualul e-tron, debutat mai devreme pe piaţă.
Deşi din punct de vedere tehnic Audi e-tron Sportback va fi identic actualului model e-tron, constructorul din Ingolstadt va diversifica oferta în segmentul SUV-urilor electrice cu un model stilat, primul electromobil de offroad cu siluetă de coupe. De altfel, versiunea Sportback va veni şi cu câteva actualizări tehnice importante.
O noutate pentru întreaga gamă Audi va fi tehnologia Digital Matrix pentru farurile LED. Potrivit germanilor, noile faruri oferă o experienţă unică în iluminarea drumurilor prin utilizarea a circa un milion de microoglinzi. Iniţial, standard, e-tron Sportback va fi propulsat de două motoare electrice în cadrul sistemului de tracţiune integrală, cu o putere cumulativă de 360 CP şi 561 Nm. Puterea poate fi mărită până la 402 CP şi 664 Nm pentru un timp scurt prin selectarea regimului de condus S Boost. Ulterior, însă, şi-ar putea face apariţia o versiune mai performantă. Având la bază aceeaşi platformă, Audi e-tron Sportback va avea o baterie de 95 kWh, capabilă să asigure o autonomie de circa 400 km.
Debutul mondial al noului Audi e-tron Sportback va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles la 20 noiembrie 2019. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noul electromobil stilat.
0
1,590
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!