(VIDEO) Skoda prezintă blocurile optice ale noii Octavia cu un prim teaser video

5 Noiembrie 2019, 09:16
Denis Godorozea
Skoda tachinează fanii cu un nou spot publicitar video în care prezintă blocurile optice faţă şi spate ale noii Octavia. Premiera mondială a noului model va avea loc săptămâna viitoare, pe 11 noiembrie 2019, iar până atunci constructorul din Mlada Boleslav va oferi tot mai multe informaţii despre viitoarea premieră.

Aspectul exterior al noii Octavia se pare că nu mai este o enigmă — anterior cehii au publicat schiţe oficiale cu noua generaţie a bestseller-ului, iar de curând cu noul spot video a prezentat şi semnăturile LED ale blocurilor optice. Astfel, noua Skoda Octavia se va inspira mult de la noul hatchback Scala, cu blocuri optice faţă mai agresive, pe când semnăturile blocurilor optice spate par a fi preluate aproape în întregime de la nava amiral Superb. Anterior constructorul a informat că pentru prima dată Octavia va putea fi echipată cu faruri Matrix LED.
Potrivit informaţiilor distribuite anterior, noua Skoda Octavia va oferi o listă mai generoasă de opţionale. Clienţii vor avea posibilitatea să bifeze un instrumentar de bord complet digital prezentat de un ecran de 10 inch, un head-up display, şi un ecran al noului sistem multimedia cu o diagonală de 10 inch. Lista motorizărilor va include propulsoare convenţionale cu combustie internă, alimentate cu benzină sau motorină. Pe unele pieţe vor fi disponibile versiuni alimentate cu gaz natural lichefiat, iar în premieră va fi disponibil un sistem de propulsie plug-in hybrid, format din benzinarul 1.4 TSI şi un motor electric.
0
2,462
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!