În Moldova au început vânzările noii Toyota C-HR facelift

27 Noiembrie 2019, 12:33
Denis Godorozea
Dealerul oficial Toyota în Moldova a început vânzările versiunii facelift Toyota C-HR. Actualizarea de mijloc de carieră a adus SUV-ului compact un design ămprospătat şi o nouă motorizare hibridă, împreună cu o dinamică îmbunătăţită, precum şi tehnologii noi.
Noul sistem hibrid de propulsie al Toyota C-HR Hybrid un benzinar aspirat natural 2.0 Dynamic Force cu injecţie combinată şi un motor electric, cu o putere totală de 184 CP (135 kW). În noua ipostază SUV-ul este capabil să atingă o viteză maximă de 180 km/h, pe când acceleraţia de la 0 la 100 km/h are loc în 8.2 secunde. Consumul de combustibil declarat estede 4.0 l/100 km într-unregim de exploatare urban şi 4.3 l/100 km într-un regim de rulare mixt.
Precum şi anterior, Toyota C-HR este diponibil cu benzinarul turboaspirat de 1.2 litri, care generază 116 CP şi se cuplează la cutia cu variaţie continuă Multidrive S, ce transmite standard cuplul pe puntea faţă. Opţional este disponibil un sistem de tracţiune integrală.

Pe lângă noua motorizare, descrisă mai sus, în urma actualizării Toyota raportează o manevrabilitate mai bună, o călătorie mai lină şi o dinamică îmbunătăţită, iar izolarea fonică îmbunătăţită va asigura un confort acustic ridicat în habitaclul automobilului.
În noul C-HR, luminile de zi şi semnalele de avertizare sunt integrate într-o linie LED frontală, care se află deasupra lentilelor farurilor. Farurile anticeaţă faţă sunt amplasate pe marginile barei de protecţie. Blocurile optice spate LED au căpătat o semnătură actualizată şi sunt unite de un spoiler negru lucios.

A suferit modificări şi designul planşei de bord. Astfel, în noua Toyota C-HR facelift, ecranul tactil de 8 inch al sistemului multimedia actualizat este acum suplimentat cu un set de butoane fizice, de exemplu pentru a regla volumul, şi a primit o interfaţă îmbunătăţită cu conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto.
Lista opţionalelor a fost suplinită cu un nou asistent automat de parcare cu opţiunea de frânare automată Intelligent Clearance Sonar (ICS), ce controlează spaţiul din faţa şi spatele vehiculului pentru a reduce riscul de coliziune.

Noua Toyota C-HR facelift poate fi admirată în aceste zile în cadrul showroom-ului oficial Toyota Centru Chişinău "Continent". Toţi doritorii de a descoperi actualizările lansate de constructorul nipon sunt invitaţi pe strada Arborilor 17/1 din Chişinău.
1
1,749
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!