AC Schnitzer prezintă primul pachet de tuning pentru roadster-ul BMW Z4 M40i

2 Decembrie 2019, 12:06
Denis Godorozea
După un prim pachet de tuning pentru Toyota Supra, germanii de la AC Schnitzer a pregătit un set de modificări tehnice similare şi pentru "fratele" sportcar-ului nipon BMW Z4 M40i. Graţie îmbunătăţirilor, propulsorul cu 6 cilindri de sub capotă livrează o putere maximă similară cu cea oferită de Supra modificată, iar la exterior se va distinge prin elemente decorative şi aerodinamice originale.
Tunerii au modificat motorizarea de top, M40i, din cele oferite în prezent pentru roadster-ul bavarez. Standard propulsorul de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie oferă 340 CP şi 500 Nm, însă datorită modificărilor aplicate de atelierul de tuning, propulsorul oferă la activ 400 CP şi 600 Nm. Precum şi în cazul versiunii modificate Toyota Supra, cei de la AC Schnitzer nu au dezvăluit caracteristicile dinamice ale roadster-ului îmbunătăţit.
Pe lângă actualizările de soft oferite pentru motor, casa de tuning a pregătit modificări şi la nivel de suspensie care, de altfel, vor fi disponibile şi pentru celelalte motorizări BMW Z4. Datorită noilor amortizoare şi arcuri, garda la sol a versiunii M40i este micşorată cu 25 mm, în timp ce pentru celelalte versiuni garda poate fi micşorată cu până la 35 mm.
La nivel de design exterior AC Schnitzer a pregătit un splitter frontal mai generos, praguri laterale evazate şi un difuzor mai mare, integrat în bara de protecţie spate. Roadster-ele modificate se vor distinge inclusiv prin inscripţiile casei de tuning germane alicate pe caroserie şi jantele originale de 20 ţoli. Modificările de design sunt de asemenea disponibile pentru toate motorizările şi versiunile BMW Z4.
0
1,129
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!