Acesta este cel mai scump Focus: americanii prezintă versiunea de top Ford Focus Active X Vignale

4 Decembrie 2019, 12:43
Denis Godorozea
Cu lansarea celei de-a patra generaţie a bestseller-ului Focus, Ford a diversificat la maxim oferta în segment în materie de versiuni, nivele de echipare şi tipuri de caroserie. În dependenţă de piaţă, Ford Focus de generaţie nouă poate fi comandat în caroseriile hatchback, break şi sedan, dar şi în versiunea cu capacităţi în offroad şi elemente de decor speciale Active. Afară de cele menţionate, americanii oferă o versiune de performanţă, botezată Focus ST, dar şi o variantă de top cu ambiţii de premium Vignale. Iar pentru a diversifica şi mai mult oferta în segment, americanii au pregătit o versiune de offroad cu un nivel de top de echipări — Focus Active X Vignale.
La nivel de design exterior noua versiune Focus nu se distinge prea mult de versiunile standard Focus Active — hatchback-ul nu face abuz de elemente cromate, preferând accentele specifice unor modele mai capabile în offroad, cu multiple elemente decorative şi de protecţie din plastic negru. Totuşi, comparativ cu alte versiuni Focus Active, noul model cu sigla Vignale beneficiază standard de jante originale de 17 ţoli. Plafonul şi capacele oglinzilor retrovizoare exterioare vor fi realizate într-o nuanţă de negru-lucios, indiferent de culoarea caroseriei.
Condimentele versiunii de top cu inscripţia "Vignale" se face mai mult resimţită la bord, unde tapiseria standard a fost înlocuită cu una din piele pe scaune şi volan. Afară de aceasta, standard Active X Vignale dispune de un head-up display şi asistent activ de parcare.
Apropo, dacă am pomenit mai sus despre oferta extrem de diversificată în gama Focus IV, aflaţi că în următoarele luni americanii pregătesc premiera unei noi versiuni — renumitul Focus RS revine pe piaţă pe parcursul anului viitor. Afară de versiunea de performanţă de top, americanii pregătesc şi motorizări mai eficiente, iar în prima jumătate a anului viitor gama de motorizări va fi suplinită cu o versiune de tip mild-hybrid.
1
1,634
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!