Aşa va arăta noul Mercedes-Benz GLA: constructorul din Stuttgart a publicat prima schiţă cu viitorul SUV

9 Decembrie 2019, 14:56
Denis Godorozea
Miercuri Mercedes-Benz va prezenta în premieră mondială cea de-a doua generaţie a celui mai compact SUV din gamă — GLA. În plină campanie de promovare, constructorul din Stuttgart a prezentat o nouă schiţă cu aspectul exterior al viitorului SUV, ce prezintă designul părţii laterale şi posteriorul maşinii.

Din punct de vedere al limbajului stilistic exterior, viitorul Mercedes-Benz GLA va rămâne în mare parte fidel predecesorului, având o siluetă de hatchback cu o gardă la sol mai mare şi caroserie ornamentată cu elemente protectoare din plastic negru. La posterior GLA va combina designul hatch-ului A-Class şi monovolumului B-Class, cu blocuri optice mai agresive şi difuzor integrat în bara de protecţie spate, care include şi două terminaţii generoase pentru sistemul de evacuare — un astfel de design al barei de protecţie spate va fi disponibil, însă, pentru SUV-urile cu pachetul AMG-Line bifat, şi pentru versiunile de performanţă.
Potrivit informaţiilor preliminare, noul Mercedes-Benz GLA va fi mai mic decât predecesorul cu circa 20 mm, însă în ciuda dimensiunilor mai compacte, SUV-ul va fi capabil să ofere mai mult spaţiu la bord, în special pasagerilor banchetei spate, în mare parte datorită ampatamentului mai generos cu 30 mm. Ambianţa interioară va fi inspirată de la cele mai noi compacte din gamă, iar planşa de bord va fi dominată de sistemul multimedia MBUX.

Premiera noului Mercedes-Benz GLA este planificată pentru miercuri, 11 decembrie. Rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu noua generaţie a celui mai compact SUV din gama germanilor.
2
1,424
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!