BMW a transformat câteva electromobile i3 în odăi de hotel de lux! Primele imagini

20 Decembrie 2019, 16:02
Denis Godorozea
BMW pregăteşte o premieră mai specială pentru expoziţia Consumer Electronics Show (CES), ce se va desfăşura la Las Vegas în ianuarie 2020. Bavarezii au amenajat o odaie de hotel de lux la bordul electromobilului BMW i3 şi, cel puţin teoretic, o asemenea opţiune ar putea fi disponibilă pentru clienţi în viitor. Să vedem cât de confortabil şi luxos poate fi interiorul unui electromobil compact!
Conceptul BMW i3 Urban Suite a păstrat doar scaunul şoferului şi planşa de bord de la electromobilul de serie, pe când celelalte elemente de la interior sunt absolut noi. Scaunul pasagerului faţă a fost eliminat complet, acesta având acum un loc dedicat la posterior, în loc de scaunul faţă fiind prevăzut un suport special pentru picioare. În partea din stânga a scaunului posterior se regăseşte o măsuţă cu o lanternă integrată şi suport pentru pahar. Alte două suporturi pentru pahare se regăsesc pe tunelul central, alături de alte spaţii compacte de depozitare pentru obiecte personale mici. Habitaclul este tapisat cu material textil şi ornamentat cu inserţii din lemn. Constructorul declară că toate elementele de tapiserie şi decor de la bord sunt realizate din resurse reciclabile.
Premiera hotelului electric pe patru roţi va avea loc la expoziţia CES de la Las Vegas între 7 şi 12 ianuarie 2020. La acelaşi eveniment bavarezii vor prezenta actualizarea de soft pentru sistemul multimedia 7.0, integrat în actualele modele din gamă, care va oferi posibilitatea conectării dispozitivelor cu sistem de operare Android.
0
1,709
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!