BMW pregăteşte cea de-a doua generaţie a monovolumului compact Seria 2 Active Tourer. Informaţii noi

4 Decembrie 2019, 16:06
Denis Godorozea
Contrar zvonurilor anterioare, precum că bavarezii ar urma să renunţe la modelul Seria 2 Active Tourer, BMW pregăteşte premiera şi lansarea celei de-a doua generaţie a monovolumului compact. Modelul a fost surprins camuflat în timpul testelor de mai multe ori, iar în spaţiul web au apărut informaţii noi despre viitoarea generaţie Active Tourer.
Din punct de vedere al designului, constructorul bavarez nu pregăteşte prea mari surprize — viitorul monovolum va avea o platformă şi substrat tehnic comun cu noua generaţie Seria 1, iar astfel va moşteni şi din limbajul stilistic al gamei actualizate a modelelor compacte din gama BMW. Totodată, Seria 2 Active Tourer va fi mai mare decât predecesorul şi va oferi mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje la bord. Mai multe elemente de control de la bordul noii Seria 1 îşi vor face apariţia şi la interiorul monovolumului, precum instrumentarul de bord digital oferit pentru nivelele de echipare de top. Arhitectura planşei de bord se va inspira mult de la modelele compacte din gamă, dar va fi adaptată, bineînţeles, construcţiei interioare a monovolumului.
Debutul celei de-a doua generaţie BMW Seria 2 Active Tourer va avea loc mai aproape de finalul anului viitor. Pe lângă monovolumul compact, gama Seriei 2 va fi suplinită cu coupe-ul cu 2 uşi clasic. Deocamdată, însă, nu se cunoaşte dacă bavarezii vor menţine în ofertă monovolumul cu 7 locuri, Seria 2 Gran Tourer. Locul acestuia ar putea fi preluat de un crossover compact cu 7 locuri la bord, care să se dueleze pe piaţă cu noul Mercedes-Benz GLB.
0
1,122
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!